Home » Familia » Top 10 nume de femei care au succes în viață

Top 10 nume de femei care au succes în viață

Numele cu care te remarci în fața societății are o influență foarte mare în succesul carierei tale. Astfel, cercetările realizate de americani în istorie au conturat 10 nume care îți umple viața de încredere, putere, frumusețe, atitudine pozitivă, în drumul tău spre succes.

Mai jos, găsești nume de femei care îți aduc succes în viață:

Alexandra, nume de origine greacă, de la verbul “a apăra” și face referire la apărarea și protecția oamenilor. Dacă porți acest nume, e bine de știut că Alexandra era și porecla zeiței Hera, protectoarea căsniciilor. Femeia cu acest nume are un caracter foarte puternic, ambițioasă, curajoasă, independentă și autoritară. Ești orientată să faci carieră în domeniul financiar, treci foarte ușor peste obstacole, de aceea și succesul este atras de tine.

Bianca, nume de origine intaliană, semnifică alb, puritate, claritate, strălucire. Purtând acest nume, te faci ramarcată prin inteligență și cu siguranță drumul tău de succes a început de mică fiind.

Carmen, nume de origine spaniolă, dacă acesta este numele tău, ești foarte puternică și independentă, iar aceste calități, caracteristice ție, te îndrumă în viață și în drumul tău spre succes.

Cristina, provine din latinescul “Christianus” – urmașa Lui Hristos, ești remarcată prin atitudinea ta, plină de pasiune și ambiție, iar aceste calități te ajută în viață și în succesul la care țintești.
nume-fetite

Ema/ Emma, își are origine în ebraicul “Imm-el” – Dumnezeu este cu mine -, este mai rar întâlnit în țara noastră, dar asta îl face special. Dacă porți acest nume, ai un caracter puternic, ești sensibilă, perfecționistă și inteligentă, iar din cercetări mai reiese și faptul că ești foarte frumoasă.

Iulia, își are originea din latinescul “Julius”, ești optimistă, irezistibilă, frumoasă , împartășești fericirea cu ușurință, iar pentru tine, succesul este la ordinea de zi.

Laura, numele își are originea în latinescul “laurus” – laur, dafin -, ești sofisticată, mereu cu zâmbetul pe buze, determinată, curajoasă, autoritară, îți place provocarea și recunoști o oportunitate când ți se ivește, succesul este mereu aproape de tine,

Maria, își are originea în ebraică, de la cuvântul “mar” – picătură – și “yam” – mare -, asociat spiritual, dar și regal. Dacă ești purtătoarea acestui nume, ești fermecător de frumoasă, încrezătoare în propria forță, exigentă, o luptătoare și pe lângă aceste caracteristici, acest nume îți aduce succes în viață.

Nadia, nume de origine slav “nadiej “– speranță, ești foarte puternică, stăpână pe tine, perseverentă, calități care te îndrumă spre succes.

Sofia, nume de origine greacă, semnifică înțelepciune, nume purtat și de zeița înțelepciunii la greci. Ai un caracter puternic și tinzi a fi un excelent lider. Având acest nume, succesul este atras permanent în viața ta.

Îți recomand să nu îți schimbi numele, doar te fac conștientă, în cazul în care porți unul sau mai multe nume de mai sus, de puterea pe care o are în conturarea personalității și a succesului tău.

Autor: bebee

Articole similare

Login

Lost your password?