Home Bebelusi 0-12 luni 8 nume divine pentru femei

8 nume divine pentru femei

de bebee
2,K views

Numele pe care părinţii noştri ni-l dau la naştere este decisiv pentru viitorul nostru, iar prin urmare, trebuie ales înţelept. În lista următoare vei găsi cele mai importante nume de femei care pot avea un impact pozitiv asupra celor care le poartă, dar totodată sunt legate de Dumnezeu şi puterea Sa care se revarsă asupra lor.

  1. Angela sau Angelica – se traduce prin “mesagerul Domnului” în limba greacă. Posesoarele acestui nume sunt inteligente, au o puritate aparte şi nu le place rutina, motiv pentru care sunt uşor nonconformiste.
  1. Dorotea – “dar de la Dumnezeu”. Femeile care îl poartă sunt persoane cu un caracter frumos, care ştiu să dăruiască, dar numai celor care merită cu adevărat.
  1. Eva – “viaţă” în ebraică, un nume biblic ce reprezintă prima femeie creată de Dumnezeu; doamnele şi domnişoarele care îl poartă sunt reflectări ale feminităţii, au o energie debordantă şi sunt extrem de sociabile.
  1. Mihaela – se traduce prin “la fel ca Dumnezeu” în limba ebraică. Aceste femei se vor simţi în largul lor doar atunci când cunosc terenul pe care se află, sunt perseverente şi vor continua să lupte pentru ceea ce îşi doresc. Nu sunt persoane care cad în plasa iluziei, având un deosebit simţ al intuiţiei.
  1. Maria – este numele maicii lui Iisus, motiv pentru care purtătoarele acestuia sunt puternice şi vor putea face faţă oricărui obstacol ce le apare în cale. Ele sunt învăluite în mister şi au un dar în a-şi ţine emoţiile în frâu.
  1. Mirabela – reprezintă un derivat de la numele de mai sus, iar posesoarele prezintă o energie pozitivă pe care o revarsă asupra celor din jur şi preţuiesc mai mult acţiunile pe care o persoană le face, nefiind uşor de prostit prin vorbe.
  1. Rebeca – cea “care aplanează un conflict”. Deşi nu are legătură cu Dumnezeu în mod direct, faptul că aceste persoane sunt mesageri ai păcii pe pământ reprezintă motivul principal pentru care acest nume a fost legat de Divinitate. Posesoarele sunt femei care se simt foarte bine atunci când sunt independente şi ştiu să fie plăcute în ochii celorlalţi…
  1. Teodora – “dar de la Dumnezeu” în limba greacă. Purtătoarele sunt posesoare ale unei atitudini ce impune respect oriunde s-ar afla, iubesc aventura, iar datorită acestui motiv se vor bucura de fiecare clipă a vieţii. Mai mult decât atât, sunt protejate de orice pericol prin forţa divină.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More