Home Fertilitate, conceptieFertilizare in vitro Cele mai bune clinici de fertilizare in vitro din lume

Cele mai bune clinici de fertilizare in vitro din lume

de bebee
9,K views
clinici-de-fertilizare-in-vitro

După ce au luat decizia de a recurge la fertilizarea in vitro cuplurile încep de regulă să se gândească la care ar fi cea mai bună clinică unde ar putea să primească acest tratament. Există numeroase destinații populare pentru persoanele care vor să urmeze un tratament de fertilitate.

În acest articol vor fi prezentate în detaliu cele mai bune clinici de fertilizare in vitro alături de informații referitoare la costuri, sistemul de sănătate al țării în care se află clinica respectivă, precum și regulamentul intern al fiecărui centru medical.

Atunci când iei în considerare posibilitatea unui tratament de fertilitate în străinătate, trebuie să decizi la ce clinică o sa găsești serviciile de care ai nevoie.

Cele mai bune clinici de fertilizare in vitro din întreaga lume:

Institutul medical Bernabeu, Spania – Deși este o țară predominat catolică, Spania rămâne una din cele mai populare destinații atunci când vine vorba de tratamente de fertilitate. Cu peste 25 de ani de experiență, Institutul medical Bernabeu este un prestigios centru de fertilizare artificială ce garantează pacienților săi cele mai bune rezultate în materie de fertilitate. În Spania, un control inițial costă în jur de 150 euro, medicația, aproximativ 1000 euro, iar procesul de fertilizare în sine, între 4000 și 5000 euro.

Clinica Bourn Hall, India – India este una dintre cele mai apreciate destinații pentru tratamente de fertilitate datorită standardelor înalte în materie de proceduri și a prețurilor mai scăzute decât în alte părți ale globului. Bourn Hall Clinic are centre deschise în Delhi și Kochi, dispunând de echipamente medicale de ultimă generație. Clinica Bourn Hall oferă diverse tipuri de pachete medicale, astfel încât prețurile pot varia destul de mult. De asemenea, modalitățile de plată sunt variate, fiind acceptate plățile cash, cu cardul sau prin transfer bancar.

Centrul de Fertilitate și Sănătate Pentru Femei din Istanbul, Turcia – În Turcia, tratamentele de fertilitate sunt supuse unor regulamente mult mai stricte decât în alte părți ale lumii. Cu toate acestea, serviciile oferite de Centrul de Fertilitate și Sănătate pentru Femei din Istanbul oferă servicii de înaltă calitate, majoritatea medicilor având certificări obținute atât în Turcia, cât și într-o altă țară europeană. În Turcia, testele de sânge și medicația costă în jur de 350 euro, iar tratamentul de fertilizare costă aproximativ 2500 euro.

Embryolab, Grecia – Embryolab este un centru de tratamente de fertilitate situat în Thessaloniki, Grecia. Aceasta este alegerea multor cupluri care au probleme de fertilitate, clinica oferind o gamă largă de tratamente pentru astfel de probleme. În Grecia, un consult inițial costă în jur de 100 euro, testele de sânge și medicația aproximativ 1000 euro, iar tratamentul de fertilizare între 3000 și 3500 euro…

GEST, Cehia – În Cehia, regulile privind tratamentele de fertilitate sunt relativ liberale. Aceste tratamente includ o gamă largă de proceduri, sistemul de sănătate și serviciile medicale oferite în Cehia fiind foarte bine cotate în întreaga lume. GEST este o clinică de fertilitate din Praga și oferă servicii medicale în domeniul fertilizării artificiale de mai bine de 17 ani. Majoritatea cadrelor medicale vorbesc atât limba cehă, cât și engleza. În Cehia, un consult medical la o astfel de clinică este adesea gratuit însă medicația și testele de sânge costă aproximativ 450 euro, în timp ce tratamentul de fertilizare in vitro poate ajunge la 2300 euro.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More