Home Fertilitate, conceptieFertilizare in vitro Cele mai bune clinici de fertilizare in vitro din România

Cele mai bune clinici de fertilizare in vitro din România

de bebee
12,K views

În prezent există nenumărate clinici de fertilizare in vitro în România. Însă cum părinții doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor încă dinainte ca acesta să se nască, am realizat o listă cu cele mai bune clinici de fertilizare in vitro din țara noastră.

Uneori, copiii apar atunci când îți dorești cel mai puțin acest lucru, iar alteori, când un copil este cea mai mare dorință a ta, acesta întârzie să apară. Așa cum există metode contraceptive pentru a preveni o sarcină nedorită, există soluții și în privința infertilității. Cuplurile care au nevoie de ajutor pentru a-și mării familia pot apela cu încredere la serviciile următoarelor clinici de fertilizare in vitro din România:

Cele mai bune opt clinici de fertilizare in vitro din România

  • Biogenesis, București. Acesta este un centru medical exclusiv dedicat  reproducerii umane asistate. Specialiștii ce lucrează la acest centru ajută cuplurile ce întâmpină probleme de concepție pe cale naturală, sporind șansele de a deveni părinți pentru fiecare cuplu care li se adresează. Clinica dispune de sală de intervenție, laborator de embriologie, bancă a embrionilor, cameră de odihnă, dar și de camere de consultații private, spații de recoltare a probelor biologice, precum și o sală de așteptare primitoare.
  • Gynera, București. Gynera este singura clinică de fertilizare in vitro din România premiată cu aur la New York Quality Summit Award. Cu peste 1500 de proceduri de fertilizare in vitro efectuate în cei șapte ani de activitate, Clinica Gynera este primul centru medical din țară exclusiv specializat și dedicat domeniului fertilității și reproducerii asistate. Această clinică este înscrisă în programul gratuit de fertilizare in vitro inițiat de Ministerul Sănătății.
  • Vivamed, Brașov. Acesta este un centru de diagnostic și tratament al sterilității cuplului prin tehnicile de reproducere umană asistată având un laborator specializat în fertilizarea in vitro și cabinete de obstetrică și ginecologie.
  • Euromaterna, Constanța. Euromaterna este un spital privat de obstetrică și ginecologie. Această clinică respectă standardele europene de sterilizare și igienă și dispune de dotări la standarde internaționale. Personalul medical este competent și dedicat, acesta asistând până în prezent peste 4500 de nașteri. Mai mult, Euromaterna oferă cursuri gratuite pentru gravide și mămici.
  • Hitmed, Craiova. Acest centru medical este inclus în programul gratuit de fertilizare in vitro al Ministerului Sănătății. Clinica s-a remarcat prin calitatea, promptitudinea asistenței medicale oferite, dar și prin dăruirea personalului în prestarea actului medical. Specialiștii acestei clinici oferă consiliere și tratamente la cele mai înalte standarde de calitate, dispunând de aparatură și tehnologie de ultimă oră.
  • Avicena Profertis, Iași. Încă de la înființarea sa, Clinica Avicena Profertis și-a propus promovarea nu numai ca centru de fertilizare in vitro, dar și ca centru furnizor al cunoștințelor și informațiilor necesare și suport pentru tot ce ar putea avea legătură cu infertilitatea și tratarea infertilității. Această clinică oferă servicii de calitate într-un cadru plăcut și îngrijit.
  • Polisano, Sibiu. Această clinică face parte face parte dintr-o structură integrată de centre de excelenţă în medicină la nivel European. Specialiștii acestei clinici au pregătirea şi experienţa necesare pentru soluţionarea celor mai complexe intervenţii, având ca unică preocupare starea de bine a pacientului, etica profesionala și responsabilitatea actului medical…
  • Gynatal, Timișoara. Această clinică oferă pacienţilor servicii medicale la cele mai înalte standarde, la preţuri accesibile, punând accent pe experienţă, profesionalism, confort şi, nu în ultimul rând, siguranţă. Echipa medicală este formată din specialişti recunoscuţi atât în ţară, cât şi în străinătate. Aici, foarte importantă este comunicarea directă, obiectivă, caldă, cu compasiune, specialiștii ghidându-se după principiul că fiecare pacient este unic.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More