Home » Uncategorized » Clinici dentare Dr Leahu: 10% discount la aparate dentare

Clinici dentare Dr Leahu: 10% discount la aparate dentare

A inceput scoala, iar in clinicile dentare dr. Leahu continua campania “Incepe anul scolar cu un zambet pe masura!”, in care, pentru copilul tau, iti oferim o oferta pe care nu trebuie sa o ratezi – o consultatie gratuita la medicul ortodont, plus 10% discount la aparate dentare metalice.

Fa-i acum copilului tau o programare in oricare dintre clinicile dentare dr. Leahu, iar dr. Madalina Trofin si dr. Anca Gheorghe, specialisti  in ortodontie, ii vor oferi toate motivele sa zambeasca mai des. Prin vizita la cabinetul stomatologic, ca parte a acestei campanii, daca are nevoie, problemele sale dentare pot fi rezolvate cu un  plan de tratament personalizat cu aparate dentare metalice, pentru a se bucura de o dantura sanatoasa, puternica si estetica la maturitate.

Un alt avantaj oferit de campania prin care si copilul tau poate “Incepe anul scolar cu un zambet pe masura!” este acela ca medicii sunt atenti la nevoile celui mic, oferindu-i cele mai bune alternative de tratament cu aparate dentare metalice, astfel incat el sa dea zambetul pe un ras molipsitor, care ii va creste si increderea in sine.

De ce sa mergi cu copilul tau la specialistul in aparate dentare

Foarte important de aflat este ca dintii de lapte au nevoie de ingrijire si tratament, exact ca dintii naturali, pentru ca au nervi si canale radiculare. Apoi, inainte de un tratament cu aparate dentare metalice, trebuie sa se rezolve cariile de biberon, daca exista.

In oricare dintre urmatoarele situatii, pe care le-ar putea experimenta copilul tau, vizita la medicul specialist in ortodontie este o necesitate:

 1. daca observi ca cel mic are dinti strambi sau inghesuiti – principalele efecte care pot determina un tratament cu aparate dentare metalice
 2. malocluzie dantura, dinti prea spatiati si strungareata
 3. ocluzie adanca – dintii superiori acopera cu mult pe cei inferiori
 4. ocluzie deschisa – dintii superiori si inferiori frontali raman la distanta cand cei din spate sunt in contact
 5. are o muscatura incorecta ce ii poate provoca: dificultati in timpul mestecatului, dureri de maxilar si probleme gastrointestinale, tensiuni la nivelul muschilor – motiv pentru care vizita la un medic specialist in ortodontie este mai mult decat necesara
 6. resturi alimentare ce persista intre dinti si care nu pot fi indepartate in totalitate cu periuta de dinti sau ata dentara.

Consultatia la un specialist in aparate dentare va decurge cu un dialog prietenos cu tine si copilul tau, apoi acesta va face o inspectie mai atenta asupra dintilor si a maxilarelor copilului, urmata de radiografii, fotografii (set ortodontic), iar daca este cazul, se va impune si realizarea unei amprente a dentare necesara proiectarii aparatului dentar metalic personalizabil. Insa toate informatiile detaliate le vei primi in planul stomatologic personalizat, intocmit la finalul consultatiei de profilaxie.

In cazul in care copilul tau are nevoie de aparate dentare metalice, clinicile dentare dr. Leahu iti ofera 10% discount

Tratamentul cu aparate dentare metalice, urmat la o varsta frageda, este foarte bine tolerat de copii si ofera, rapid, rezultate spectaculoase. In plus, reprezinta optiunea cea mai potrivita pentru imbunatatirea vorbirii, a masticatiei si a sanatatii dentare.

Fiind formate din bracketi metalici (amplasati pe suprafata vestibulara pentru cel mai mare randament de indreptare a dintilor), cel mic poate opta ca ei sa fie colorati, pentru a se simti si mai confortabil cand le poarta.

De ce aparatele dentare metalice sunt varianta cea mai buna pentru copii:

 • in primul rand, pentru ca sunt foarte rezistente
 • tratamentul dureaza mai putin timp
 • aparatele dentare metalice sunt recomandate pentru majoritatea anomaliilor dentare sau dento-maxilare;
 • pretul unor aparate dentare metalice este mult mai scazut in raport cu alte tipuri de aparate dentare;
 • periaj dentar va fi similar dintilor naturali, insistand in zonele greu accesibile cu ata dentara.

La inceput de an scolar, ajuta-ti copilul sa aiba un zambet pe masura! Pentru programari, apeleaza 0753.938.938.

Autor: bebee
Etichete

Login

Lost your password?