Home Copii mici 1-5 aniJoaca Desene cu dinozauri

Desene cu dinozauri

de bebee
6,1K views
desene cu dinozauri

Desene cu dinozauri inspirate din realitate, care au ajuns printre cele mai iubite creații Disney. Va prezentăm top 8 desene animate cu dinozauri.

În lumea animației există puține adevăruri universale, cu excepția desenelor cu dinozauri.

Astăzi, puține instituții Disney mai difuzează desene cu dinozauri, cu toate că sunt printre cele mai interesante, creative și iubite animații și nu doar de către cei mici.

Însă, haideți să ne amintim de cele mai frumoase desene cu dinozauri din toate timpurile.

Cele mai frumoase desene cu dinozauri

  1. Dino – The Flintstones

Aceste desene cu dinozauri sunt printre primele apărute pe ecranele televizate. Dino este prietenul cel mai bun pe care un om care trăiește într-o peșteră îl poate avea. El este loial, prietenos, protectiv și grijuliu – am putea spune că are calitățile unui câine de companie. Aceste desene cu dinozauri prezintă relația de prietenie dintre Fred și Dino, plină de afecțiune și momente haioase.

  1. Aladar – Dinosaur

Mai țineți minte aceste desene cu dinozauri? Este prima producție televizată a celor de la Disney, apărută în anii 2000. Aceste desene cu dinozauri prezintă aventura dinozaurului Aladar și a altor dinozauri care își caută un refugiu în urma unei lovituri meteorice. Filmul se încheie într-o notă fericită, în care Aladar își găsește locul și își întemeiază o familie.

  1. Tiny – Meet the Robinsons

Aceste desene cu dinozauri prezintă povestea simpaticului dinozaur Tiny, care posedă mai multe simțuri decât majoritatea dinozaurilor și are parte de acțiune pe tot parcursul desenului.

  1. Rex – Toy Story

Desenele cu dinozauri Toy Story sunt printre cele mai cunoscute. Dinozaurii din aceste desene au o mulțime de abilități și i-au cucerit de-a dreptul pe cei mici. După apariția acestor desene cu dinozauri, toți copiii aveau câte o jucărie-dinozaur  Rex.

  1. Dinobot – Transformers

Aceste desene cu dinozauri ne arată că dinozaurii pot fi și roboți. Grimlook și trupa lui de dinoboți sunt printre cei mai populari și nu primesc ordine de la nimeni. Dinobots sunt niște desene cu dinozauri care surprind imaginația celor mici cu transformările uimitoare ale dinozaurilor în roboți.

  1. Reptar – Rugrats

Aceste desene cu dinozauri au fost pentru început o replică a desenelor cu Rex, mai apoi devenind foarte populare și mediatizate. Orice copil avea o jucărie-dinozaur Reptar, câștigându-și, astfel, locul în eșantionul superior al personajelor-dinozaur.

  1. Toți dinozaurii din Jurassic Park

Aceste desene cu dinozauri, Jurassic Park, au fost foarte populare ani la rând, strângând mulți fani înfocați. Bazându-se pe romanul lui Michael Crichton, povestea prezintă efectele negative care vin odată cu reînvierea dinozaurilor. Mai exact, prezintă călătoria pe viață și pe moarte, în cel mai uimitor loc de pe planetă, care se dovedește a fi unul real, plin de dinozauri și chiar înfricoșător…

  1. Toți din We’re Back! A Dinosaur’s Story

Aceste desene cu dinozauri prezintă o poveste ridicolă, am putea spune. Omul de știință aduce dinozauri în zilele noastre, în orașul New York, deoarece copiii doresc să-i vadă. Dinozauri sunt conștienți de tot ce se întâmplă în jurul lor și au parte, alături de copii, de aventuri uimitoare în orașul New York.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More