Home » Uncategorized » La clinica pentru copii Dr. Leahu construim zambete cu blandete

La clinica pentru copii Dr. Leahu construim zambete cu blandete

De sanatatea dintilor celor mici depinde zambetul fermecator al viitorilor adulti. De aceea, specialistii de la clinica stomatologica pentru copii Dr. Leahu Pipera, reusesc, cu multa pricepere si blandete, sa le ofere celor mici si adolescentilor acel zambet sanatos si de invidiat. Astfel, ei nu vor suferi si nici nu vor deprinde temeri sau traume legate de vizita la medicul dentist.

La noi, inca din sala de asteptare special amenajata pentru prichindei si pana la consultul propriu-zis, totul este adaptat nevoilor celor mici, astfel incat vizita lor la clinica stomatologica pentru copii Dr Leahu sa fie o joaca plina de culoare si veselie, nu o experienta neplacuta.

Importanta vizitei la medicul dentist

Este bine ca diversele probleme dentare care pot aparea sa fie luate din pripa, eventual sa se previna, nu sa se trateze. De aceea, este important ca parintii sa nu ii duca pe cei mici la clinica stomatologica pentru copii abia atunci cand acestia se plang de dureri sau chiar si mai tarziu.

Pentru ca dantura copilului sa se dezvolte armonios si sa nu sufere din cauza unor probleme serioase netratate la timp, recomandam parintilor sa ii invete pe cei mici faptul ca vizita la clinica stomatologica pentru copii nu este ceva rau. De asemenea, pentru o sanatate dentara pe termen lung, este important ca prichindeii sa invete sa se spele corect pe dinti. In acest sens, parintii vor invata de la specialistii clinicii Dr Leahu ca trebuie sa le faca periajul celor mici inca de la varsta de 18 luni.

Motivele vizitei la clinica stomatologica pentru copii Dr Leahu

De cele mai multe ori, parintii evita clinica stomatologica pentru copii si merg pe ideea ca dintisorii de lapte oricum vor cadea si ca nu este nevoie de un consult de specialitate. In ciuda acestor premise eronate, este nevoie de consult stomatologic caci, pana si dintii de lapte au canale si nervi ce pot fi afectati si pot da dureri. De aceea,  prima vizita la medicul stomatolog ar trebui sa coincida cu eruptia primilor dintisori.

Zambete perfecte cu ajutorul specialistilor de la clinica stomatologica pentru copii Dr Leahu

Ceea ce isi doresc parintii cel mai mult pentru copii lor este, de departe, sanatate,  iar dantura le poate da motive de suferinta celor mici daca nu se trateaza din timp anumite probleme.

Specialistii de la clinicile Dr. Leahu va recomanda ca prima vizita la dentist a celui mic sa fie odata cu aparitia primilor dinti. Mai apoi, prichindelul va invata sa se spele corect pe dinti, va aprecia importanta igienei orale corecte si va sti ca vizita la dentist este un lucru necesar. Doar asa va putea scapa de carii, de dureri si va avea mereu un zambet frumos.

La clinica stomatologica pentru copii Dr. Leahu Pipera, cel mic are parte de toate avantajele, incepand de la medicii prietenosi si extrem de bine pregatiti, pana la cele mai bune tratamente si cele mai performante sisteme de investigatie si de diagnosticare existente.

Autor: bebee
Etichete

Login

Lost your password?