Home Bebelusi 0-12 luni Semnificația numelui Adela

Semnificația numelui Adela

de bebee
13,8K views
Adela

Limba din care provine numele Adela este limba germană, mai exact de la cuvânt german „adal”, care, în limba română, înseamnă „nobil”.

Așadar, semnificația acestuia este una la fel de clară ca originea sa, făcând referire la ceva nobil.

Tipul de caracter pe care-l au purtătoarele numelui Adela

Se spune că femeile care poartă acest nume sunt pline de feminitate și farmec, cum este și numele. Sunt mereu unele dintre cele mai cochete femei pe care ai ocazia să le vezi și le place să fie mereu observate de către cei din jur. Adela este o fire mereu cu zâmbetul pe buze, veselă, dar, cu toate acestea, simțul umorului nu-i este foarte bine dezvoltat, însă este un aspect la care se mai poate lucra.

Adela tinde să fie uneori misterioasă, motiv pentru care unele persoane o vor înțelege destul de greu, uneori chiar și acele persoane care susțin că o cunosc deja „ca-n palmă”, și reușește mereu să surprindă lumea din jurul ei.

Uneori lasă impresia că este calmă și liniștită, iar alteori dă de înțeles că nu prea-i pasă de nimic și că preferă să nu se implice în nicio activitate care se derulează în prajma ei. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de persoanele care-i sunt dragi, în special de familie, este dispusă să ofere totul și să depună eforturi serioase pentru a-i ști în siguranță. Pune un accent foarte mare pe un mediul familial armonios și nu va fi niciodată ea cea care va duce la nașterea unor stări tensionate sau agitate în cadrul acestuia.

Sunt și momente în care-i este destul de greu să adopte o anumită decizie, având obiceiul de a întoarce pe toate părțile o anumită problemă, pentru a se asigura că va adopta cea mai bună hotărâre în privința soluționării acesteia.

Echilibrul interior ridică uneori semne de întrebare, deoarece sunt zile în care Adelei îi este greu să-l găsească, și la fel se întâmplă și în cazul în care cei din jur nu se comportă conform așteptărilor ei, adică devine afectată de acest lucru.

Semnificația numelui Adela în funcție de cifra numelui

Cifra numelui Adela este 5.

Acest lucru reprezintă faptul că purtătoarea numelui Adela este genul de persoană care-și face griji când nu este cazul de așa ceva, iar alteori nu prea se preocupă de nimic. Uneori ezită atunci când trebuie să adopte o decizie însă niciodată nu își pierde încrederea în propriile forțe…

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More