Home Bebelusi 0-12 luni Semnificația numelui Adrian

Semnificația numelui Adrian

de bebee
12,6K views
numele Adrian

Semnificația numelui Adrian este legată de istoria latină, iar în zilele noastre este un nume frecvent întâlnit, mai des decât varianta lui feminină, care este Adriana.

Celebrarea numelui Adrian este pe data de 17 aprilie, potrivit calendarului ortodox, iar potrivit celui catolic, pe data de 8 septembrie.

Originea numelui Adrian

Originea acestui nume se presupune a venit de la cuvântul latin „Adria”, care este un oraș al Veneției, de unde a fost dat și numele Mării Adriatice. Alte nume istorice care au mai fost alese pe baza acestei origini sunt numele împăratului Adrian sau Hadrian.

Originea acestui nume nu pare a fi una foarte clară, încercările și eforturile depuse pentru a-l explica sunt destul de numeroase însă „încețoșate”.

Tipul de caracter pe care-l au purtătorii numelui Adrian

Este foarte greu să ajungi să înțelegi o persoană care poartă numele Adrian, deoarece are o latură care parcă opune rezistență în a se apropia de cei din jur, însă odată ce vei reuși să o descoperi pe aceasta, îți vei da seama că are nevoie doar de anumite persoane, care să formeze, împreună cu el, un mediu în care să se simtă în largul lui.

Purtătorii numelui Adrian sunt genul de persoane cărora le face plăcere criticarea și au obiceiul de a-și stabili anumite praguri pe care cei din jur ar trebui să le atingă pentru a fi pe placul lor, însă chiar și ei au așteptări mari în ceea ce privește propria lor persoană.

Dacă reușește să fie în mediul dorit, adică cel în care să se simtă mereu comod, acesta va da randament maxim și își va îmbogăți cunoașterea de sine prin interacțiunea cu cei care fac parte din acest mediu. În orice experiență s-ar implica, Adrian încearcă mereu să aibă capacitatea de a câștiga ceva, de a dobândi ceva nou care să-i poată fi mereu de folos în a-și atinge obiectivele propuse.

Dacă ne referim la două persoane care poartă numele Adrian, acestea ar putea să fie destul de diferite, deoarece experiențele lor nu au cum să fie identice, pot doar să se asemene într-o oarecare măsură și nimic mai mult. Numai anumite caracteristici sau trăsături ar reprezenta punctul lor comun, cum ar fi dorința de a se simți mereu în largul lor, fără a simți o presiune care ar putea fi determinată de o întâmplare sau chiar de către o anumită persoană.

Semnificația numelui Adrian în funcție de numărul numelui

Numărul numelui Adrian este 11, care este considerat a fi unul mai special față de altele, excluzând numărul 12.

Acest număr este reprezentativ atunci când facem referire la elemente cum sunt puterea, aventura și dorința de a avea succes…

Este mai mult decât evident, în urma prezentării tipului de caracter al purtătorilor numelui Adrian, că aceștia caută toate aceste trei elemente pe tot parcursul vieții lor. Chiar dacă diferă de la unul la altul, mereu vor avea un numitor comun care este reprezentat prin dorința de a avea mereu parte de un câștig, care să le asigure o cale ușoară spre succes.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More