Home Bebelusi 0-12 luni Semnificația numelui Beatrice

Semnificația numelui Beatrice

de bebee
15,8K views
Beatrice

Originea numelui Beatrice nu este una foarte controversată și nici nu provine din mai multe limbi. Limba care stă la originea numelui Beatrice este latina; mai exact, acesta provine de la cuvântul „beatus” care vine tradus în limba română ca „fericire”.

Așadar, numele Beatrice este un nume reprezentativ pentru tot ceea ce este legat de acest cuvânt, adică de fericire.

Tipul de caracter pe care-l au purtătoarele numelui Beatrice

Purtătoarea numelui Beatrice este una dintre puținele persoane ce reușesc să îmbine cu succes calitățile feminine cu cele specifice bărbaților. Este o fire independentă și reușește mereu să iasă de sub anonimat prin intermediul comportamentului său, care este mereu unul demn de oferit ca exemplu de urmat. Uneori este imprevizibilă, însă mereu reușește să-și onoreze promisiunile și nu-și încalcă niciodată cuvântul.

Mereu își asumă răspunderea pentru ceea ce face, iar uneori tinde să facă acest lucru chiar și atunci când vine vorba de alte persoane și nu doar de propria persoană. Vrea să fie mereu de ajutor pentru persoanele din jur, dar mai ales pentru acelea care înseamnă ceva pentru ea. Uneori, tinde să exagereze cu această răspundere asumată pentru ceilalți, motiv pentru care este pusă în fața situațiilor în care trebuie să urmărească foarte atent toate detaliile.

Beatrice pune foarte mare accent pe moralitate și etică, motiv pentru care se așteaptă ca și cei din jur să facă exact același lucru. În momentul în care aceasta oferă cuiva un sfat, iar persoana respectivă acționează conform acestuia, Beatrice tinde să-și asume și ea o parte din rezultat, fie că este vorba de unul pozitiv, fie de unul negativ. Consideră că trebuie să-i fie recunoscute meritele mereu, chiar dacă nu s-a implicat exagerat de mult în soluționarea problemei.

În momentul în care aceasta își întemeiază propria familie, va fi foarte atentă la nevoile membrilor și va depune toate eforturile necesare pentru ca acestora să nu le lipsească nimic. Este o persoană atentă și grijulie, însă uneori pare să exagereze din acest punct de vedere, dar intențiile ei sunt mereu unele de o natură cât se poate de bună.

Este mereu energică și nu se „înțelege” sub nicio formă cu lenea, motiv pentru care nu o lasă să se instaureze în viața ei. Are și un simț al umorului foarte bine dezvoltat, drept pentru care nu se supără cu una, cu două, atunci când cineva o cicălește.

Semnificația numelui Beatrice în funcție de cifra numelui

Cifra numelui Beatrice este 9.

Purtătoarele acestui nume, din punct de vedere al influenței acestei cifre asupra numelui lor, au o intuiție bine dezvoltată, sunt inteligente și extrem de active și filosofice…

Au idealuri înalte și se așteaptă ca cei din jur să împărtășească aceeași moralitate ca a lor.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More