Home Bebelusi 0-12 luni Semnificația numelui Carla

Semnificația numelui Carla

de bebee
21,K views
Carla

Originea numelui Carla este una și aceeași cu cea a numelui Carol. Astfel, originea celor două este una germanică, provenind de la numele Karl, Carol fiind un derivat al său care în limba română înseamnă „bărbat”.

O altă ipoteză susține ideea că acesta ar fi un derivat de la elementul de aceeași origine, „henri”, care, tradus în română, înseamnă „războinic” sau „aparținător al armatei”.

Tipul de caracter pe care-l au purtătoarele numelui Carla

Purtătoarele numelui Carla sunt considerate a fi persoane pline de farmec și senzualitate, dar care, în același timp, sunt văzute ca fiind unele dintre cele mai puternice și hotărâte femei. Acționează mereu fără a prezenta urme de ezitare, iar atunci când își propun ceva, nu au parte de liniște și odihnă până când știu că au reușit să obțină ceea ce și-au propus.

Carla este capabilă să depună eforturi care o suprasolicită destul de mult, pentru că știe că numai prin această modalitate va reuși să obțină mereu ceea ce își dorește cu adevărat. Intuiția este punctul ei forte, iar uneori lasă impresia că știe ceea ce gândesc cei din jur sau că le cunoaște intențiile pe care de multe ori aceștia se străduiesc să le ascundă de ochii lumii.

Carla pune foarte mare preț pe onestitate și sinceritate, iar etica ocupă loc de frunte pe lista ei de principii după care se ghidează în viață, motiv pentru care nu va apela niciodată la mijloace mai puțin corecte pentru a putea avea parte de ceea ce își dorește. Știe că este bine să fii mereu sincer și corect, motiv pentru care nu apelează niciodată la minciună, nici măcar la cea care este văzută ca fiind una nevinovată.

Atunci când vine vorba de partenerul de viață al Carlei, aceasta are obiceiul, care nu este neapărat unul tocmai bun, de a-l „modela” după propria voință, însă fără a-l forța să facă lucruri care nu-i stau în fire și pe care, în mod normal nu le-ar face nici în ruptul capului. După cum a fost menționat, apreciază sinceritatea și preferă ca și partenerul ei să facă exact același lucru, mai ales atunci când vine vorba de a mărturisi lucruri care îi sunt sau nu pe plac.

Carla este o persoană deschisă și încearcă să găsească mereu cele mai bune modalități de soluționare a problemelor.

Semnificația numelui Carla în funcție de cifra numelui

Cifra numelui Carla este 8.

Acest lucru scoate în evidență caracterul unor persoane care se ghidează după onestitate, dreptate și creativitate. Din acest motiv, purtătoarele numelui Carla sunt văzute ca fiind independente, intuitive, mereu deschise și sincere cu cei din jur…

Se adaptează ușor la medii noi și nu le este niciodată teamă de schimbări.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More