Home Bebelusi 0-12 luni Semnificația numelui Evelina

Semnificația numelui Evelina

de bebee
27,9K views
Evelina

O ipoteză susține ideea conform căreia numele Evelina ar proveni din limba latină, mai exact de la cuvântul „avis”, care, în limba noastră vine tradus ca fiind „pasăre”.

O altă ipoteză subliniază ideea potrivit căreia numele ar proveni din limba celtă, limbă potrivit căreia numele Evelina ar însemna „lumină”.

Aceste două ipozete par a fi cele care stau la baza conturării originii numelui Evelina, semnificația acestuia fiind reprezentată de aceste traduceri făcute din limba latină, respectiv celtă.

Tipul de caracter pe care-l au purtătoarele numelui Evelina

Fiind vorba despre un nume care este destul de rar întâlnit, și personalitatea și caracterul putătoarelor acestuia sunt considerate a fi unele destul de diferite față de cele ale altor persoane. Astfel, purtătoarele numelui Evelina par să fie genul de persoane care sunt înconjurate de o aură destul de misterioasă, fiind uneori greu de înțeles, mai ales dacă e să ne bazăm pe comportamentul pe care-l adoptă în anumite situații, fiind unul care ridică numeroase semne de întrebare.

Echilibrul lor interior nu este identificat foarte greu și au zile în care trec foarte ușor de la o stare de calm, una foarte „zen”, la stări care par să fie caracteristice unor persoane care își controlează foarte greu nervii.

Filosofia pare să fie un puternic centru de interes pentru acestea și sunt atrase mereu de acele domenii unde lucrurile nu se desfășoară în același mod în fiecare zi.

Incertitudinea pare să pună uneori stăpânire pe acestea, motiv pentru care le este greu să adopte o anumită decizie sau să aibă încredere în persoanele din jurul lor, fapt pentru care deseori se interiorizează și se lasă consumate de tot felul de griji, care nici măcar nu-și au rostul și care sunt rezultatul imaginației lor bogate.

Uneori, purtătoarele acestui nume își fac anumite iluzii în ceea ce-i privește pe cei din jur, iar dacă își dau seama că așteptările pe care le au nu sunt identice cu ceea ce se întâmplă în realitate, vor fi afectate puternic de acest lucru.

Semnificația numelui Evelina în funcție de cifra numelui

Cifra numelui Evelina este 5.

Purtătoarele numelui care sunt guvernate de această cifră sunt considerate a fi genul de persoane care, în majoritatea timpului, sunt înțelese greșit de către persoanele care le înconjoară, în special de către acelea care nu au avut ocazia să petreacă foarte mult timp în compania lor. Din această cauză, purtătoarele numelui Evelina au uneori obiceiul de a ezita atunci când trebuie să adopte o decizie care le implică și pe aceste persoane, însă nu își pierd niciodată încrederea și privesc mereu înainte cu pozitivism…

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More