Home Bebelusi 0-12 luni Semnificația numelui Loredana

Semnificația numelui Loredana

de bebee
21,4K views
Loredana

Originea numelui Loredana provine din limba italiană, fiind împrumutat din aceasta pe cale cultă, rădăcinile numelui fiind reprezentate de o provincie care se numea Lored.

Mai există și o altă ipoteză potrivit căreia numele Loredana ar proveni din limba latină, mai exact de la numele „Laurentum”, care provine de la latinescul „laurus” (de unde și legătura cu numele masculin Laurențiu) și care, în limba română, vine tradus ca „laur”.

Astfel, semnificația numelui Loredana este asociată cu succesul și reușita, acestea fiind reprezentate în perioadele istorice prin intermediul acestor „tufe de laur” din care se făceau coroanele sau cununele de premiere oferite învingătorilor.

Tipul de caracter pe care-l au purtătoarele numelui Loredana

Loredana este o femeie dinamică, pusă mereu pe treabă care caută modalități prin care să se poată dezvolta personal, dar și din punct de vedere al carierei pe care o are sau pe care și-o dorește. Câteodată se lasă condusă de emoții și sentimente, motiv pentru care are uneori obiceiul de a fi impulsivă. Poate să iubească așa cum numai în basme s-a mai auzit, dar poate și să explodeze atunci când este foarte nervoasă. Cu toate acestea, dacă vreodată calcă strâmb sau jignește pe cineva, fiind condusă de nervi, aceasta își va cere iertare și va încerca să nu mai repete un astfel de comportament, deoarece știe că va avea doar de pierdut.

Deși trece uneori de la iubire la nervi și furie, se pare că acest lucru reușește să stârnească atracția celor din jur față de purtătoarea numelui Loredana, și se presupune că acest lucru ar fi unul dintre atuurile ei sau acel element de „vino-ncoa”.

Cu toate că pare o copilă în anumite momente, prin comportamentul jucăuș și cicălelile pe care le face asupra celor din jur, aceasta are un raționament sofisticat, este atentă la detalii și știe cum anume să gestioneze situațiile care nu sunt tot timpul unele asemănătoare între ele.

Pusă în fața schimbării, Loredana nu se lasă intimidată de acest lucru și se focalizează pentru a putea gestiona situațiile noi cu care se confruntă. Reușește mereu să stabilească o strategie care știe că nu va da greș și depune toate eforturile pentru a o putea implementa cu succes.

Semnificația numelui Loredana în funcție de cifra numelui

Cifra numelui Loredana este 7.

Purtătoarele al căror nume este guvernat de această cifră sunt considerate a fi persoane înțelepte, care se focalizează mereu pe obținerea succesului și sunt orientate spre spiritualitate. Sunt receptive la orice lucru care este unul nou pentru ele și au un puternic simț al creativității. Sunt considerate a fi unele dintre cele mai loiale persoane și oricine le cunoaște va putea avea o încredere oarbă în acestea…

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More