Home Bebelusi 0-12 luni Semnificația numelui Monica

Semnificația numelui Monica

de bebee
4.721 views
Monica

Numele Monica provine de la numele grecești Monikos și Monika, acestea având la rădăcină cuvântul „monos”, care vine tradus ca fiind „solitar” sau „singur”.

O altă ipoteză susține ideea că numele Monica se află într-o strânsă legătură cu numele Mona, după cum a fost menționat anterior, acesta din urmă este considerat o formă diminutivă a primului, legătură de la care se trage concluzia că numele Monica ar însemna „gândire”.

Tipul de caracter pe care-l au purtătoarele numelui Monica

Purtătoarele acestui nume sunt unele dintre puținele persoane care ar putea spune clar și răspicat „urăsc leneveala”. Sunt persoane foarte active, care caută mereu să facă ceva pentru a nu ajunge în stadiul de plictiseală. Vor mereu să facă ceva și nu suportă ideea de a pierde timpul degeaba, deoarece sunt convinse de ideea că acel timp este unul pierdut pe care nu mai ai cum să îl recuperezi.

Purtătoarele numelui Monica sunt genul de persoane pe care te poți baza mereu și în care poți să ai încredere. Nu lasă niciodată la greu persoanele care au nevoie de ajutorul lor și se asigură mereu că cei dragi lor se simt bine și nu duc lipsă de nimic. Uneori sunt în stare să sacrifice o mare parte din timpul lor liber doar de dragul de a-i ajuta pe cei din jur.

Simțul umorului nu este un lucru de care Monica să nu aibă parte, știe mereu cum să întrețină atmosfera la o petrecere, însă nu apreciază glumele de prost gust, mai ales unele care sunt făcute pe seama propriei sale persoane. Chiar dacă ajunge în momentul în care furia ei atinge cote maxime, aceasta știe cum anume să se controleze pentru a nu exploda și a nu regreta ulterior un gest făcut în astfel de momente.

Este mereu energică și pusă pe treabă și nu îi este frică să se implice în experiențe sau activități noi, deoarece știe că acestea sunt unele dintre cele mai potrivite modalități de a se dezvolta în plan personal, dar și din punct de vedere al carierei pe care o are sau și-ar dori să o aibă.

Semnificația numelui Monica în funcție de cifra numelui

Cifra numelui Monica este 1. Aceasta ilustrează un spirit orientat spre creativitate și început. Persoanele al căror nume este guvernat de această cifră sunt considerate ca fiind lideri. Sunt mereu impresionate de modul cum funcționează lucrurile și sunt ușor de uimit prin această modalitate…

Uneori tinde să lase impresia că domină, însă acest lucru se datorează faptului că își dorește mereu să ajute, iar uneori insistă destul de mult asupra acestui aspect.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More