Home Bebelusi 0-12 luni Semnificația numelui Raisa

Semnificația numelui Raisa

de bebee
9.546 views
Raisa

Raisa înseamnă „fără griji” sau „lipsită de griji”, iar potrivit rădăcinii slave înseamnă „preaiubită”.

Tipul de caracter pe care-l au purtătoarele numelui Raisa

Purtătoarele numelui Raisa sunt unele dintre cele mai intuitive persoane, care știu mereu să asculte și care își fac și timp pentru acest lucru, fiind foarte afectuoase.

Acordă mereu o mare atenție persoanelor din jur, indiferent despre cine anume este vorba, și nu ignoră sentimentele și părerile acestora. Consideră că orice om merită o a doua șansă, motiv pentru care sunt mereu dispuse să-i ierte pe cei care le-au greșit. Cu toate acestea, dacă cineva continuă să o rănească pe Raisa și să o facă să sufere în mod constant, va obosi la un moment dat și nu va mai trece cu vederea peste aceste aspecte.

Raisa este o persoană onestă și pune foarte mare accent pe sinceritate într-o relație, indiferent de ce natură este aceasta. Nu-i place minciuna și nici nu apreciază persoanele care se folosesc de tot felul de „șmecherii” și șiretlicuri pentru a obține ceea ce își doresc. Este de părere că trebuie să muncești pentru a putea obține ceea ce vrei în viață, chiar dacă uneori acest lucru presupune și anumite sacrificii sau eforturi suplimentare.

Uneori, Raisa poate fi impresionată fără prea multe eforturi, însă acest lucru se datorează faptului că aceasta se încrede mereu în persoanele din jur și-i este greu să creadă că nu toți oamenii gândesc le fel ca ea. Din acest motiv uneori poate suferi, dar nu își pierde speranța și știe că lucrurile revin mereu la normal, iar pe baza acestor întâmplări se „călește” pentru a putea face față pe viitor mai bine unor situații de acest gen.

Familia este de o mare importanță pentru aceasta și mereu este dispusă să se sacrifice de dragul ei. Vrea să știe că cei dragi sunt mereu în siguranță și depune toate eforturile necesare pentru a putea fi liniștită din acest punct de vedere.

Semnificația numelui Raisa în funcție de cifra numelui

Cifra numelui Raisa este 3.

Persoanele a căror cifră a numelui este cifra 3 sunt considerate a fi riguroase și iluminate. Din acest punct de vedere, purtătoarele numelui Raisa sunt intuitive, știu să-i asculte pe cei din jur și manifestă mereu afecțiune față de cei dragi. Ar fi în stare să facă orice pentru persoanele iubite însă uneori sunt destul de naive, ceea ce este văzut ca fiind singurul lor defect.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More