Home Bebelusi 0-12 luni Semnificația numelui Silvia

Semnificația numelui Silvia

de bebee
4,7K views
Silvia

Purtătoarea numelui Silvia este o femeie care uneori lasă impresia că este greu de cucerit sau că ar fi chiar inaccesibilă anumitor persoane. Aceasta are standarde și idealuri înalte și se așteaptă ca un eventual partener de viață să aibă și el aceleași caracteristici ca ale ei, altfel îi este cam greu să se vadă alături de brațul acestuia.

Silvia se face mereu observată oriunde merge, iar persoanele care au ocazia să o admire nu vor rămâne indiferente la apariția acesteia. Este mereu în centrul atenției însă acest lucru nu este din cauza unui comportament de bufon, ci se datorează faptului că reușește mereu să surprindă plăcut oamenii din jur și dă dovadă de un comportament demn de urmat. Atunci când nu are parte de ceea ce-și dorește, aceasta tinde să stea retrasă o perioadă pentru a se putea concentra asupra problemei, iar de obicei nu durează foarte mult până reușește să găsească o modalitate de a obține un câștig sau cel puțin un pas înainte.

Filosofia reprezintă un important centru de interes pentru aceasta, iar de multe ori atunci când petrece câteva momente de una singură, se cufundă în lectură. Este o femeie inspirată, sensibilă, care nu este făcută din piatră și este uneori influențată de emoțiile care pun stăpânire asupra ei, însă încearcă mereu să privească lucrurile și dintr-o perspectivă analitică.

Acesteia îi place mereu să aibă ceva diferit față de alte persoane și nu tinde să se lase influențată de instinctul de „turmă”. Preferă să facă lucrurile în modul în care consideră că este cel mai bine pentru ea, pentru că este conștientă de faptul că fiecare om are așteptări diferite de la viață și că eforturile pe care le depune fiecare diferă destul de mult de la o persoană la alta.

Semnificația numelui Silvia în funcție de cifra numelui

Cifra numelui Silvia este 9.

Purtătoarele al căror nume este guvernat de această cifră, cum sunt purtătoarele numelui Silvia, sunt văzute ca fiind persoane inteligente, umane și care au mereu o energie inepuizabilă…

Standardele acestora sunt unele foarte înalte comparativ cu cele ale altor persoane și au așteptări destul de mari din partea acestora. Sunt capabile să rezolve cu ușurință orice problemă, iar uneori se ocupă și de rezolvarea problemelor care nu le aparțin, chiar dacă nu li se cere acest lucru.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More