Home Familia Top 10 nume de femei care au succes în viață

Top 10 nume de femei care au succes în viață

de bebee
7,9K views
Top-10-nume-de-băieți-care-vor-avea-succes-în-carieră

Numele cu care te remarci în fața societății are o influență foarte mare în succesul carierei tale. Astfel, cercetările realizate de americani în istorie au conturat zece nume care îți umplu viața de încredere, putere, frumusețe, atitudine pozitivă, în drumul tău spre succes.

Mai jos, găsești nume de femei care îți aduc succes în viață:

Alexandra, nume de origine greacă, de la verbul „a apăra” și face referire la apărarea și protecția oamenilor. Dacă porți acest nume, e bine de știut că Alexandra era și porecla zeiței Hera, protectoarea căsniciilor. Femeia cu acest nume are un caracter foarte puternic, este ambițioasă, curajoasă, independentă și autoritară. Ești orientată să faci carieră în domeniul financiar, treci foarte ușor peste obstacole, de aceea și succesul este atras de tine.

Bianca, nume de origine italiană, semnifică alb, puritate, claritate, strălucire. Purtând acest nume, te faci remarcată prin inteligență și cu siguranță drumul tău de succes a început de mică fiind.

Carmen este un nume de origine spaniolă; dacă acesta este numele tău, ești foarte puternică și independentă, iar aceste calități, caracteristice ție, te îndrumă în viață și în drumul tău spre succes.

Cristina provine din latinescul „Christianus” – urmașa Lui Hristos; ești remarcată prin atitudinea ta, ești plină de pasiune și ambiție, iar aceste calități te ajută în viață și în succesul la care țintești.

nume-fetite

Ema/ Emma își are origine în ebraicul Imm-el” – Dumnezeu este cu mine; este mai rar întâlnit în țara noastră, dar asta îl face special. Dacă porți acest nume, ai un caracter puternic, ești sensibilă, perfecționistă și inteligentă, iar din cercetări mai reiese și faptul că ești foarte frumoasă.

Iulia își are originea din latinescul „Julius”; ești optimistă, irezistibilă, frumoasă, împartășești fericirea cu ușurință, iar pentru tine, succesul este la ordinea zilei.

Laura este un nume care își are originea în latinescul „laurus” – laur, dafin; ești sofisticată, mereu cu zâmbetul pe buze, determinată, curajoasă, autoritară, îți place provocarea și recunoști o oportunitate când ți se ivește, succesul este mereu aproape de tine.

Maria își are originea în ebraică, de la cuvântul „mar” – picătură – și „yam” – mare, asociat spiritual, dar și regal. Dacă ești purtătoarea acestui nume, ești fermecător de frumoasă, încrezătoare în propria forță, exigentă, o luptătoare și, pe lângă aceste caracteristici, acest nume îți aduce succes în viață.

Nadia, nume de origine slav „nadiej” înseamnă speranță; ești foarte puternică, stăpână pe tine, perseverentă, calități care te îndrumă spre succes.

Sofia, nume de origine greacă, semnifică înțelepciune; este numele purtat și de zeița înțelepciunii la greci. Ai un caracter puternic și tinzi a fi un lider excelent. Având acest nume, succesul este atras permanent în viața ta…

În cazul în care porți unul sau mai multe nume de mai sus, îți recomand să nu îți schimbi numele; doar te fac conștientă de puterea pe care o are în conturarea personalității și a succesului tău.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More