Home Fertilitate, conceptiePreconceptie Care sunt cele mai bune teste de sarcină?

Care sunt cele mai bune teste de sarcină?

de bebee
7.208 views

Când vine vorba despre testele de sarcină, există câteva lucruri care trebuie luate în considerare. Vrei unul care este foarte ușor ușor de citit, unul care să-ți arate dacă ești însărcinată încă din primele zile de la concepție sau unul care care să îmbine aceste două caracteristici? Prețurile testelor de sarcină variază de la 2 lei la 35 de lei, însă odată cu prețul se schimbă și calitatea. Iată care sunt cele mai bune teste de sarcină în funcție de preț, dar și de calitate!

Dacă ai simțit câteva dintre simptomele specifice unei sarcini, printre care și amețeală, oboseală, schimbări bruște ale stării de spirit, greață sau întârzierea menstruației, cel mai indicat este să apelezi la un test de sarcină. Având în vedere marea varietate de astfel de teste de sarcină existente pe piață, de multe ori apare întrebarea: „Care este cel mai bun test de sarcină?” În continuare vom prezenta care sunt cele mai eficiente teste de acest tip.

  1. Sure Check – este unul dintre cele mai cunoscute teste de sarcină. Acesta este foarte precis, depistând gonadotropina corionică umană (cunoscută și ca hormonul sarcinii sau HGC) prezentă în urină, imediat după concepție. Sure Check poate fi achiziționat cu prețul de 11 lei.
  2. Barza – este, de asemenea, un test de sarcină foarte popular. Acesta poate fi găsit în trei variante: varianta bandă, la 7,5 lei, varianta casetă ce se poate achiziționa cu 9 lei și o variantă stilou, la 13 lei. Acest test poate fi folosit în orice moment al zilei, dar se recomandă folosirea sa dimineața. Testul Barza este foarte eficient, depistând sarcina cu patru zile înainte de venirea menstruației.
  3. Blue Dream – este un alt test de sarcină foarte cunoscut în principal datorită prețului său foarte mic, 2 lei, și a faptului că poate fi citit foarte rapid, în cel mult cinci minute. Cu toate acestea, Blue Dream prezintă și anumite dezavantaje. În cazul în care optezi pentru acest test, ai nevoie și de un recipient separat pentru urină.
  4. Minut – depistează sarcina după o săptămână de la concepție. Și acest test de sarcină poate fi găsit în trei variante, bandă, casetă sau stilou, prețul variind de la 4, la 15 lei. Testul Minut poate fi făcut indiferent de momentul zilei, oferindu-ți rezultatele într-un minut, după cum reiese și din numele acestui produs.
  5. Clue Femina – poate fi achiziționat în varianta bandă sau casetă. Indiferent de modelul ales, prețul este același, 6 lei. Asemenea testului Minut, și acesta poate fi folosit în orice moment al zilei, depistând o eventuală sarcină în șapte zile de la concepție.
  6. Hyllan – este un alt test de sarcină care se află în topul preferințelor printre cumpărători. Acesta este, de asemenea, disponibil în trei variante, bandă, disponibilă la prețul de 8 lei, casetă, la prețul de 11 lei, sau stilou, disponibil la prețul de 15 lei. Testul Hyllan poate fi folosit în orice moment al zilei, începând cu ziua în care este așteptată menstruația.
  7. Clearblue Digital- este unul dintre cele mai scumpe teste de sarcină existente pe piață, costă aproximativ 35 lei. Este indicat să fie făcut în ziua în care ar trebui să vină menstruația. Clearblue Digital are o precizie foarte mare, dar se recomandă să fie făcut dimineața…

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More