Home Bebelusi 0-12 luniDezvoltarea bebelusului Jocuri cu bebeluși relaxante și distractive

Jocuri cu bebeluși relaxante și distractive

de bebee
1.626 views
Jocuri cu bebeluși

Jocurile cu bebeluși pot fi printre cele mai relaxante și distractive activități. Pe măsură ce bebelușul dumneavoastră crește, activitățile pe care le puteți face împreună sunt numeroase și trebuie să le stârnească interesul și imaginația celor mici.

Jocurile cu bebeluși sunt numeroase; începând de la jocurile pe care le știm din copilărie, până la utilizarea tehnologiei, avem o largă varietate de jocuri. În prezent, printre cele mai atractive jocuri cu bebeluși sunt, evident, jocurile video. Chiar dacă sunt pentru copilașii puțin mai mari, jocurile cu bebeluși video pot atrage atenția chiar și unui adult.

Pentru a vă petrece cât mai mult timp alături de cel mic și a-l fructifica, vă recomandăm să-i stârniți curiozitatea cu următoarele jocuri cu bebeluși video:

Top 5 cele mai populare jocuri cu bebeluși:

  1. Bebelușul Barbie Curăță

Jocul Bebelușul Barbie Curăță face parte din categoria jocuri cu bebeluși și prezintă o fetiță responsabilă și foarte grijulie care trebuie să își curețe singurică hainele. Este un joc ce îi poate responsabiliza pe cei mici și cu siguranță îi va face mai atenți la îngrijirea hăinuțelor.

  1. Îmbracă Bebelușul Amuzant

Îmbracă Bebelușul Amuzant face parte din categoria jocuri cu bebeluși și îi va face pe cei mici foarte curioși și dezinvolți. Mai mult decât atât, jocul îi va învăța pe cei mici să asocieze culorile și să recunoască denumirile hainuțelor. Este un joc foarte amuzant, care îi va ține preocupați și concentrați pe cei mici.

  1. Bebelușa Sofia Întâi la Băiță

Acest joc face parte din categoria jocuri cu bebeluși și este un joc care îi va face pe cei mici să adore să facă baie înainte de culcare. Jocul o prezintă pe micuța Sofia care trebuie să facă băița înainte de culcare, iar activităție ce țin de tot acest ritual trebuie să le pregătească micuțul dumneavoastră. Trebuie să-i pregătească apa călduță pentru baie, îi poate pune în cadă spumă de baie și floricele parfumate sau chiar o poate pieptăna. În cele din urmă, cei mici vor adora să facă băiță și să fie răsfățați la fel ca micuța Sofia.

  1. Baby Hazel găsește Stelele

Baby Hazel găsește Stelele face parte din categoria jocuri cu bebeluși care stârnesc spiritul de observație și atenția celor mici. Jocul prezintă o serie de sarcini care trebuie duse la bun sfârșit pentru a primi steluțe. Cei mici trebuie să aibă un bun spirit de observație ca să găsească toate steluțele în timp util și trebuie să le asocieze pe culori. Este un joc creativ, care le va stârni atenția și imaginația celor mici.

  1. Baby Hazel Memorează Sunetele

Acest joc face parte din categoria jocuri cu bebeluși și testează memoria celor mici. Trebuie să reușească să reproducă sunetele care au fost prezentate în joc prin tastarea pe micile inimioare din cerc, așa cum le-au văzut aprinzându-se. Jocul le va pune memoria vizuală la încercare și cu cât vor înainta în joc memorând sunetele, cu atât jocul va deveni mai dificil, iar cei mici vor trebui să își exerseze atenția distributivă pentru prima dată…

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More