Home Copii mici 1-5 aniJoaca Desene animate noi preferate de copii | Top 5 desene animate noi

Desene animate noi preferate de copii | Top 5 desene animate noi

de bebee
4,K views
desene animate noi

Desene animate noi perfecte pentru zilele de relaxare, alături de cei mici sau, de ce nu, le puteți viziona și la cinema.

Poate că sună ciudat, însă desenele animate noi sunt adeseori inspirate din societatea actuală, ba chiar mai mult pot crea viziuni și norme sociale de acceptare. Mai mult decât atât, desenele animate noi prezintă în general schimbările sociale într-un mod amuzant sau chiar plăcut.

Pentru a scăpa de rutina și responsabilitățile zilnice, vă recomandăm să vizionați o serie de desene animate noi, care vă vor surprinde plăcut și vă vor scoate din cotidian.

Top 5 desene animate noi

Wheely: Voios și Iute

Aceste desene animate noi prezintă povestea unui taxi prăfuit cu spirit aventurier și competitiv care îndrăznește să intre în cursă pentru titlul de rege al șoselelor în orășelul său, Gasket City. Povestea se axează pe o serie de aventuri, adrenalină și chiar dragoste. În timpul unei curse eşuate, Wheely o cunoaşte pe celebra şi superba maşină de lux Bella di Monetti, de care se îndrăgosteşte până peste capotă. Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă invităm să urmăriți aceste desene animate noi.

Hotel Transylvania 3: Monștrii în vacanță

Acest episod face parte din categoria desene animate noi, deoarece este ultimul episod din seria Hotel Transylvania apărute. Povestea monștrilor noștri favoriți începe cu o superbă călătorie la bordul unui vas de croazieră, unde aceștia se bucură de un răsfăț total: excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţe de bronz la lumina lunii. Dar această vacanţă de vis se va transforma într-un coşmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka, ce ascunde un secret periculos care ar putea distruge întreaga lume a monștrilor.

Prințesa Furată

Subiectul acestor desene animate noi prezintă povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor ce vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă și a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.

Harvie și muzeul fermecat

Aceste desene animate noi spun povestea unui băiețel curios, isteț și năzdrăvan, pe nume Harvie, care este pasionat de jocurile video. Ar face orice pentru a termina ultimul nivel din jocul lui. Într-o zi, împreună cu prietena sa, Monica, și patrupedul Jerry, ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Păpuși. Cei trei descoperă că muzeul este, de fapt, fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani se trezesc la viață! Dar o forță malefică amenință muzeul, iar Harvie este singurul care o poate opri. Oare va reuși Harvie să treacă peste propriile slăbiciuni și să facă față provocărilor din lumea reală?

Omul-Păianjen: În lumea Păianjenului

Povestea acestor desene animate noi ni-l prezintă pe adolescentul Miles Morales, din Brooklyn, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităților nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască. Inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis şi a artistului plastic Sara Pichelli, din 2011, filmul se axează pe aventurile unui adolescent afro-latino-american din Brooklyn, Miles Morales, care încearcă să se integreze într-o şcoală privată din Manhattan…

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More