Home Copii mici 1-5 aniEducarea copiilor Desene cu cai | Desene animate cu cai

Desene cu cai | Desene animate cu cai

de bebee
6,2K views

Desenele cu cai sunt printre cele mai iubite și vizionate desene de către cei mici și nu numai.

În vacanțe la bunici sau la țară, cu siguranță fiecare dintre noi am călărit, iar această experiență îți oferă doza de libertate, fericire, curaj, de care poate aveai nevoie. Astfel, am putea înțelege de ce desenele cu cai sunt preferate de către toți copiii.

Aveți un mic iubitor de cai acasă și nu știți ce desene cu cai să îi mai puneți? Ei bine, vă ajutăm noi! Iată o listă cu cele mai frumoase desene cu cai pe care cel mic le poate viziona!

  1. Horseland

Aceste desene cu cai sunt printre cele mai bune desene din această categorie. Asta deoarece, pot fi vizionate chiar și de adulți, fără a-i plictisi. Desenele prezintă povestea unui grup de copii care călătoresc la Horseland, o școală de echitație și grajduri, cu scopul de a călări și a avea grijă de propriii cai pe perioada verii. Aventurile lor la această școală sunt prezentate în mai multe episoade, care includ călăria cailor, intrarea lor în competiții pentru a-și testa abilitățile și evident prieteniile și obstacolele întâlnite.

  1. Ferma Lenei

Aceste desene cu cai sunt prezentate într-o serie de episoade care le pot atrage atenția celor mici. Desenele prezintă povestea unei fete care iubește la nebunie caii și are niște abilități extraordinare de-a dresa, reușind să îi îmblânzească chiar și cei mai neastâmpărați cai. Alături de ea, îi are pe cei mai buni prieteni, Yugo, Anais și Angelo, care, la rândul lor, sunt mari iubitori de cai. Împreună au parte de multe aventuri primejdioase, la care reușesc să facă față datorită faptului că sunt o echipă.

  1. Yakari

Acest desen animat se încadrează în categoria desene cu cai, doarece prezintă o relație extraordinară de prietenie a unui tânăr indian cu calul său, Tunet Mic, pe care îl poate înțelege. De asemenea, Yakari își dă seama că poate vorbi cu toate animalele, nu doar cu calul său, și pornesc împreună în căutarea aventurilor pe ținuturile Americii De Nord.

  1. Spirit

Spirit se încadrează în categoria desene cu cai și prezintă povestea unui armăsar din Vestul Sălbatic, nesupus și rebel, care călătorește prin zonele pustii și nedomestice ale Americii. Întâlnind omul pentru prima dată în condiții dramatice, atunci când acesta vrea să-l rupă de familie și locurile natale, Spirit refuză să se lase îmblânzit, provocând adevarate conflicte și pierderi materiale. Nici măcar atunci când se împrietenește cu un tânăr indian pe nume Little Creek, Spirit nu renunță la dorința de a fi liber acolo unde s-a născut și alături de comunitatea lui… Curajosul armasar descoperă dragostea atunci când o întâlneste pe Rain, o iapă foarte frumoasă, și va deveni unul dintre cei mai mari eroi ai vestului sălbatic.

  1. Aventurile lui Black Beauty

Aceste desene cu cai prezintă aventurile minunatului cal negru care a aprins imaginața a milioane de copii de pe întreaga planetă. Acțiunea filmului este văzută chiar prin ochii armasarului care se confruntă cu fel și fel de oameni. Unii îi vor răul și îl exploatează fără cruțare, alții sunt buni și milostivi. Black Beauty caută, în acest film, un loc unde poate trăi în pace, un loc în care să fie iubit și apreciat și unde oamenii să se poarte cu animalele așa cum acestea și-au dorit dintotdeauna…

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More