Home Familia Top 10 nume de băieți care vor avea succes în carieră

Top 10 nume de băieți care vor avea succes în carieră

de bebee
3,3K views
Top 10 nume de băieți care vor avea succes în carieră

Vrei să știi că ai ales pentru băiatul tău un nume potrivit și unul care să-i aducă succes în viață sau ești o viitoare mămică de băiat și îi dorești o viață de succes? Este momentul în care vei descoperi zece nume de succes.

Majoritatea dintre numele prezentate mai jos se regăsesc în istoria universală, lideri care au avut un mare impact asupra societății în care trăim.

Albert provine din cuvintele de origine germană „adal” – nobil și „behrt” – celebru. Băiatul care poartă acest nume este foarte inteligent, sensibil, un inițiator în afaceri și de succes în viață.

Andrei provine din cuvântul „aner”, la genitiv „andros” – energic, viril, curajos. Băiatul care poartă acest nume este inteligent, echilibrat și optimist, reușește să aibă succes în viață.

Eduard provine de la cuvintele de origine saxonă „ed” – bogăție și „wardan” – a păstra. Băiatul care poartă acest nume este foarte responsabil, inteligent, stăpân pe propriile forțe, care îi oferă și un succes imens.

nume-de-baieti

David, nume provenit din ebraicul „yadad” – a iubi. Băiatul cu acest nume este inteligent, voluntar, curajos, își asumă riscuri, este foarte prietenos și ar face orice pentru a-și mulțumii prietenii.

Gabriel se trage din limba ebraică, de la cuvântul „gabar”- putere și „El”- Dumnezeu, se traduce „Dumnezeu este puternic”. Băiatul care poartă acest nume este inteligent, are un caracter puternic, îi plac călătoriile și ține foarte mult la dezvoltarea sa, pentru a avea succes în viață.

Horia, nume românesc, provine de la verbul „a hori” – a cânta din fluier sau gură. Băiatul purtător al acestui nume este un bun negociator, are un caracter puternic și își arată abilitățile de lider în drum spre succes.

Lucian provine din latinescul „lux”- lumină. Băiatul cu acest nume se remarcă printr-o inteligență strălucită, adaptabil la noutate, sociabil și sincer, calități care îl ajută să reușească în viață.

Marius provine din latinescul „mare” – mare. Băiatul cu acest nume este carismatic, are un caracter puternic și este un bun inițiator în afaceri, care îl îndrumă spre succes.

Mihai provine din ebraică, de la cuvântul „Mikael” – mare voievod, ocrotitor. Băiatul cu acest nume se remarcă prin caracterul său puternic, dar și sensibil, își protejează prietenii și familia, fiind un sprijin necondiționat. În viață este, de asemenea, foarte norocos și de succes…

Nicolae provine din greacă, de la cuvintele „nike”- victorie și „laos”- popor și se traduce victoria poporului. Băiatul purtător al acestui nume se remarcă prin sensibilitate, inteligență, este inițiator de proiecte pe care le realizează cu brio și este atras de succes în viață.

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More