Home Familia Top 10 nume de copii care vor avea noroc la bani

Top 10 nume de copii care vor avea noroc la bani

de bebee
6,1K views
Top-10-nume-de-băieți-care-vor-avea-succes-în-carieră

Ești în căutarea unui nume pentru viitorul tău copil sau nepot, care să-l influențeze cu noroc și bani în viață?

Ți-am pregătit mai jos top 10 nume atrase de noroc și bani pentru cei care le poartă.

Alexandru, de origine greacă, provine de la cuvântul “Alexein”- a sări în ajutor și de la cuvintele “aner , andros” – puternic, războinic. Băiatul ce poartă acest nume este foarte inteligent, stăpân pe forțele proprii și reușește în viață.

Adrian provine din latinescul “Adria”- oraș din Veneția, acest nume dat și Mării Adriatice; este un nume care a fost purtat de împăratul roman Hadrianus, care a construit Zidul lui Adrian în nordul Angliei.

Eugen, de origine greacă, este derivat din cuvântul “Eugenius”, din formele “eu” – bine și “genes” – născut. Băiatul cu acest nume se remarcă prin încredere și stăpânire în forțele proprii.

Lucian provine din latinescul “lux”- lumină. Băiatul cu acest nume se remarcă printr-o inteligență strălucită, este adaptabil la noutate, sociabil și sincer, calități care îl ajută să reușească în viață.

Camil provine din latinescul “Camillus”- tânăr slujitor pentru sacrificiile zeilor. Baiatul care poartă acest nume este coleric, energic și născut pentru a reuși în viață.

Bernard își are originea în germanicul “ber” și “hard”, semnificând urs puternic. De la acesta au mai derivat și numele de Barnat, Bernat, Birnat care au fost purtate de romani după anul 1500.

David este un nume provenit din ebraicul “yadad” – a iubi. Băiatul cu acest nume este inteligent, voluntar, curajos, își asumă riscuri, este foarte prietenos și ar face orice pentru a-și mulțumi prietenii.

Eric, de origine scandinavă, este derivat din formele “ei” – mereu, unic și “rikr” – conducător, prinț, rege. Băiatul cu acest nume se remarcă prin talentul la muzică (cântăreț sau compozitor) și prin abilitățile de lider.

Marius provine din latinescul “mare” – mare. Băiatul cu acest nume este carismatic, are un caracter puternic și este un bun inițiator în afaceri.

Vlad, de origine slavă, provine de la cuvântul Vladimir – purtător al păcii, cel care stăpânește lumea. Băiatul ce poartă acest nume este foarte inteligent și are abilități de lider care-l ajută să reușească în viață…nume de fete si baieti

CITEȘTE ȘI:

Bebee.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More